De DJ's

Mans Prinsen

Discjockey Mans Prinsen heeft zijn sporen verdiend in de gehele regio, maar bovenal toch wel in Hengelo. Van 1973 tot 1975 draaide hij in de “Herbergh”, later nog in de Oude Lantaarn, The White House, de Jonas Bar, Kiss Kiss, Dr.John, La Cave en de Rootie Tootie.

In 1988 begon hij samen met Eddon Jansen een danscafé in de voormalige Twenty Seven bar: La Vie. Een zaak die hij later verbouwde tot een goedlopende discotheek , vooral gericht op de wat oudere jongeren.

De laatste jaren is hij onder andere te vinden op de mega party Hengelo 60’’s Revival. Samen met collega Jaap Heerze is hij te boeken voor feesten met gezellige Golden Oldies!

Jaap Heerze (Jaap Premier)

Jaap Heerze uit Hengelo werd als discjockey bekend onder de naam Jaap Premier. Hij draaide als 17-jarige z’n allereerste plaatjes. Daarna ging het snel, want Jaap was deejay bij de legendarische Bar Dancing E8 in Goor, verzorgde tijdens zijn militaire dienstplicht een programma bij AFN (American Forces Network) voor in Duitsland gelegerde Nederlandse militairen, draaide in de beroemde discotheek de “Herbergh” in Hengelo, bij Bruintje Beer in Rijssen en bij diverse drive in-shows in heel Nederland.

Hij werd later bekend als sportverslaggever op radio en televisie bij o.a. Tros/Veronica en NOS Langs de Lijn. Momenteel treedt hij vaak op als presentator bij evenementen en concerten, als dagvoorzitter bij congressen en symposia en verzorgt hij managementtrainingen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…..samen met Mans Prinsen is hij te boeken voor feesten vol herinneringen met Golden Oldies: D.J.’s On Tour!